اقامت فرانسه

اقامت فرانسه

سارینا پرواز پارس مفتخر است که اعلام کند در حال حاضر، امکان اخذ اقامت فرانسه به طرق مختلف وجود دارد و شما عزیزان می توانید جهت دریافت اقامت فرانسه، اقدام نمایید.

اخذ اقامت فرانسه از طریق اثبات تمکن مالی

شرایط دریافت اقامت از فرانسه از طریق اثبات تمکن مالی

  • این اقامت، یکی از بالاترین سطوح اقامت فرانسه می باشد.
  • شامل سرپرست، همسر و فرزندان زیر 18 سال می شود.
  • اخذ اقامت برای فرزندان بالای 18 سال به همراه خانواده میسر است.
  • فرزندان زیر 18 سال، اقامت فرانسه را تا 5 ساله دریافت می کنند.
  • این اقامت، مناسب برای افرادی است که درگیر سرمایه گزاری یا پرداخت مالیات بشوند.
  • بهره مندی از کلیه امکانات شهروندی نظیر خدمات بیمه ای، حساب بانکی و تحصیل رایگان برای فرزندان در صورت دریافت این اقامت فرانسه
  • اقدام برای اخذ اقامت دائم بعد از گذشت 5 سال از اقامت موقت در فرانسه یا هر کشور اروپایی، طبق سایت رسمی اتحادیه اروپا آرتیکل 4
  • امکان اقدام برای اخذ پاسپورت فرانسوی بعد از گذشا 2 سال از اقامت دائم فرانسه
  • الزام به نشان دادن درامد های ثابت در ایران

در فرانسه خرید ملک به تنهایی منجر به اقامت نمی شود بلکه برای تمدید اقامت موقت یا تبدیل آن به اقامت دائم مورد نیاز خواهد بود.

اخذ اقامت فرانسه از طریق کسب و کار

  • تاسیس شرکت
  • اقدام برای اخذ اقامت دائم بعد از گذشت 5 سال از اقامت موقت در فرانسه یا هر کشور اروپایی، طبق سایت رسمی اتحادیه اروپا آرتیکل 4
  • مالکیت صد درصدی شرکت
  • تدوین و تهیه بیزنس پلن توسط وکلای موسسه حقوقی سایرس زیر نظر شما
  • تمدید اقامت منوط به فعالیت شرکت می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا اقدام، لطفا با شماره های شرکت تماس بگیرید.

شما اینجا هستید