ویزای اتریش

اطلاعات و مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش

برای خرید تور اتریش ، نیاز به اخذ ویزای اتریش دارید. در ادامه به توضیحات و مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش توجه فرمایید. اخذ ویزای اتریش توسط سارینا پرواز پارس با قیمت ارزان ، فوری و به صورت تضمینی انجام می شود. البته تمامی این ها در صورتی ممکن است که شما واجد شرایط اخذ ویزای اتریش باشید.

مدارک لازم برای ویزای اتریش

مدارک لازم جهت اخذ سریع و ارزان ویزای اتریش ، به شرح زیر می باشد. به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

فرم اخذ ویزای اتریش

 

ویزای اتریش با قیمت ارزان و فوری و تضمینی
  • اصل گذرنامه با 3 ماه اعتبار از تاریخ انقضای مدت ویزا و دارای حداقل 2 صفحه خالی ( امضا شده )
  • اصل گذرنامه های باطل شده ( در صورت وجود ) و کپی از روادید شینگن
  • فرم ویزا با امضای مسافر
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 رنگی با زمینه سفید ، از روبرو و جدید

عکس جهت اخذ ویزای اتریش ، می بایست بدون عینک باشد و در آن گوش ها کاملا مشخص باشند. مو ها نباید زیاد روی صورت ریخته باشد ( چتری ) و خانم ها باید از آرایش زیاد ، اجتناب کنند.

  • ترجمه آلمانی شناسنامه مسافر
  • ترجمه آلمانی گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصی به همراه فیش حقوقی 3 ماه گذشته ، ارائه روزنامه رسمی پروانه کسب اتحادیه و پروانه مطب برای پزشکان جهت اخذ ویزای اتریش ، ضروری می باشد
  • ترجمه آلمانی گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان و دانش آموزان متقاضی ویزای اتریش )
  • گواهی بازنشستگی به همراه فیش حقوقی 3 ماه گذشته و همچنین کارت بازنشستگی( برای بازنشستگان )
  • لیست بیمه تامین اجتماعی معتبر

در گواهی اشتغال به کار و تحصیل برای ویزای اتریش ، حتما باید نام و سمت مسافر و همچنین تاریخ مرخصی منطبق بر تاریخ تور اتریش مورد نظر ، ذکر شده باشد.

  • پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 3 ماهه گذشته با مهر و امضای بانک ( گواهی سپرده های درازمدت توسط بانک )
  • ترجمه آلمانی اسناد ملکی سفر

لازم به ذکر است که ترجمه تمامی مدارک برای ، باید جدید و حداکثر برای 20 روز گذشته باشد.

قیمت اخذ ویزای اتریش

نرخ دریافت ویزای اتریش به همراه 2 شب هتل 890 یورو می باشد.

ویزای اتریش: مدت زمان دریافت و مدت اقامت

زمانی که اخذ ویزای اتریش برای شما طول می کشد، حدود 2 تا 3 هفته می باشد. همچنین این ویزا نیاز به 10 الی 14 روز اقامت دارد.

در صورتی که متقاضی اخذ این ویزا هستید ، ابتدا فرم اخذ ویزای اتریش را تکمیل نمایید تا جهت سهولت و راهنمایی بیشتر ، با شما تماس بگیریم.

پس از اخذ ویزا ، می توانید اقدام به خرید تور اتریش نمایید. جهت مشاهده تورهای اتریش ، روی لینک قبلی کلیک کنید.

سارینا پرواز پارس
Sarina Tour
ویزای اتریش
Product # : َ,ُ،AUSTRIA-2891021
5 stars
Reviews: 191

Regular price: $250
900 (Sale ends )
Available from: Sarina Tour
Condition: New, Special Offer.
In stock! Order now!

دریافت آخرین تور ها و پیشنهادات سارینا

شما اینجا هستید