ویزای ایتالیا - کامل ترین اطلاعات و مدارک اخذ ویزای ایتالیا

اطلاعات کامل و مدارک لازم برای اخذ ویزای ایتالیا با قیمت ارزان ، فوری و تضمینی

برای خرید تور ایتالیا ، باید ویزای ایتالیا دریافت کنید. در ادامه به توضیحات و مدارک لازم برای اخذ ویزای ایتالیا توجه فرمایید. دریافت ویزای ایتالیا توسط سارینا پرواز پارس با قیمت ارزان ، فوری و به صورت تضمینی انجام می شود. البته تمامی این ها در صورتی ممکن است که شما واجد شرایط ویزای ایتالیا باشید.

مدارک لازم برای ویزای ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ فوری و ارزان ویزای ایتالیا به صورت تضمینی ، به شرح زیر می باشد.  برای اطلاعات بیشتر ، به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

ترجمه انگلیسی مدارک شغلی ، ملکی و بانکی - اصل پاسپورت جدید و قدیمی - 3 قطعه عکس - پرینت سه ماهه حساب بانکی

فرم اخذ ویزای ایتالیا

متقاضیان محترم اخذ ویزای ایتالیا ، لطفا جهت سهولت فرایند دریافت روادید ، مدارک زیر را آماده داشته باشید. همچنین در صورت وجود سوال یا ابهام در مدارک یا مراحل اخذ ویزای ایتالیا ، می توانید با ما تماس بگیرید.

ویزای ایتالیا با قیمت ارزان و فوری و تضمینی
  • اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور ( امضا شده )
  • اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود
  • کپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزای شنگن

همچنین یک سری کپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش ، مورد نیاز است.

  • تکمیل فرم مشخصات شخصی برای دریافت ویزای ایتالیا
  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5

عکس لازم برای اخذ ویزای ایتالیا ، باید رنگی ، با زمینه سفید ، از روبرو و بدون زاویه باشد و از زدن عینک و آرایش بیش از حد ، خودداری فرمایید.

  • شناسنامه از صفحات اول و دوم
  • گواهی اشتغال به کار ، روزنامه رسمی ، پروانه کسب ، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر ( در صورت وجود هر مورد )

در گواهی اشتغال به کار مورد نیاز ویزای ایتالیا ، باید نام و سمت شغلی مسافر ، میزان درامد و تاریخ مرخصی مسافر ، منطبق بر تاریخ تور ایتالیا ، ذکر شده باشد. همچنین این گواهی باید دارای مهر و امضا توسط شخصی غیر از مسافر و بر روی سربرگ شرکت باشد.

  • برای افراد مشغول به تحصیل متقاضی ویزای ایتالیا ، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل
  • برای افراد بازنشسته ، حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی برای ویزای ایتالیا مورد نیاز است.
  • پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی سه ماه گذشته با مهر و امضای بانک
  • سند مالکیت به نام مسافر ( از تمام صفحات )

لازم به ذکر است که ویزای ایتالیا ، تمامی 7 مورد قبلی را به صورت ترجمه انگلیسی می طلبد.

همچنین برای فرزندان زیر 18 سال ، باید رضایت پدر و مادر به صورت ترجمه شده وجود داشته باشد.

وزارت خانه هر کشور هم می تواند با توجه به شرایط ، مدارک دیگری را جدای از مدارک ذکر ویزای ایتالیا که در بالا بیان شده ، از شما طلب کند.

ارائه ضمانت بازگشت ، الزامی می باشد.

در روز مصاحبه برای اخذ ویزای ایتالیا ، به همراه داشتن اصل تمامی مدارک الزامی می باشد.

مدت زمان اخذ ویزای ایتالیا و مدت اقامت - ویزای عادی و فوری ایتالیا

زمان اخذ ویزای ایتالیا با توجه به مواردی متعدد ، بین 2 تا 3 هفته می باشد و مدت اقامت بین 10 تا 14 روز است.

هزینه دریافت ویزای ایتالیا

هزینه اخذ ویزای ارزان ایتالیا ، 650 یورو می باشد و علاوه بر آن ، 2 شب هتل نیز محاسبه می شود.

در صورتی که متقاضی اخذ این ویزا هستید ، ابتدا فرم اخذ ویزای ایتالیا را تکمیل نمایید تا جهت سهولت و راهنمایی بیشتر ، با شما تماس بگیریم.

تعدادی از تور های ایتالیا در سارینا پرواز پارس

تور ایتالیا - فرانسه | 8 روزه | 1600 یورو

تور ایتالیا - فرانسه - اسپانیا | 10 روزه | 1940 یورو

تور ایتالیا - اتریش - سوئیس | نوروز 95 | 9 روزه | 1600 یورو

سارینا پرواز پارس

 

Sarina Tour
ویزای ایتالیا
Product # : IT-8160118
4.6 stars
Reviews: 8

Regular price: €650
650 (Sale ends )
Available from: Sarina Tour
Condition: New, Special Offer.
In stock! Order now!
0
0
0
s2sdefault

دریافت آخرین تور ها و پیشنهادات سارینا

شما اینجا هستید